Francis Bacon (1909-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Francis Bacon
Francis Bacon (1909-1992)

Francis Bacon (1909-1992)

Kunstenaar

Francis Bacon (Dublin, 28 oktober 1909 ? Madrid, 28 april 1992) was een Britse expressionistische kunstschilder. Hij maakte portretten van personen, waarbij het gezicht of lichaam misvormd was om een betere indruk van hun psychische en emotionele gesteldheid te geven. Bacon portretteerde niet de buitenkant van de personen, maar de binnenkant. Zijn schilderijen hebben vaak een groteske, duistere en angstaanjagende uitstraling.

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Engels Engels  Iers Iers  
Links
Favoriet
filters
Francis Bacon - "Studie für eine Corrida" - Lithographie kopen? Bied vanaf 90!
Francis Bacon (1909-1992) Engels Iers "Studie voor een menselijk lichaam" nr. 2, 1992
TechniekLitho
Afmetingen84.5 x 64.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
Francis Bacon - Originalplakat der Ausstellung im Haus der Künste in München, 1996 kopen? Bied vanaf 50!
Francis Bacon (1909-1992) Engels Iers originele kunstposter tentoonstellingsposter
TechniekOffset
Afmetingen71 x 51 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Francis Bacon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francis Bacon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francis Bacon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francis Bacon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francis Bacon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francis Bacon!

Volg het aanbod kunst van Francis Bacon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francis Bacon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francis Bacon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francis Bacon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francis Bacon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francis Bacon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francis Bacon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francis Bacon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francis Bacon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francis Bacon?

Kunst kopen van Francis Bacon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francis Bacon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francis Bacon. Om meer kans te maken om de Francis Bacon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francis Bacon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.