Frans de Leef (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans de Leef
Frans de Leef (1949)

Frans de Leef (1949)

Kunstenaar

De Werkplaats, atelier en expositieruimte van Frans de Leef, kunstenaar die prachtige zeefdrukken en schilderijen maakt. Zijn werk bestaat voornamelijk uit herkenbare, veelal Haagse stadsgezichten, in perfectie weergegeven in een geheel eigen stijl. De moeite waard om eens langs te gaan.

Frans is trouwens op nog veel meer vlakken actief in de Uitvinderswijk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Frans de Leef - Zeefdruk, Raadzaal SER - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Frans de Leef - Zeefdruk, Raadzaal SER - IngelijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 29-01-2023 om 22:48
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frans de Leef

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans de Leef? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans de Leef. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans de Leef en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans de Leef te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans de Leef!

Volg het aanbod kunst van Frans de Leef te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans de Leef te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans de Leef instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans de Leef kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans de Leef!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans de Leef kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans de Leef en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans de Leef via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans de Leef of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans de Leef?

Kunst kopen van Frans de Leef begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans de Leef, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans de Leef. Om meer kans te maken om de Frans de Leef te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans de Leef! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.