Frans van den Berg (1919-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans van den Berg
Frans van den Berg (1919-1989)

Frans van den Berg (1919-1989)

Kunstenaar

Frans van den BERG (Leiderdorp, 1919 - Maastricht, 1989)

Frans van den Berg liet een omvangrijk oeuvre na, met honderden schilderijen, vooral (zelf)portretten, landschappen, stillevens, en dorpsgezichten, en tal van aquarellen en tekeningen. Veel van zijn werk heeft betrekking op de Middenlimburgse Maasstadjes Wessem, Thorn en Kessel waar hij heeft gewerkt.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frans van den Berg (1919-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Frans van den Berg (1919-1989) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Frans van den Berg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans van den Berg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans van den Berg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans van den Berg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans van den Berg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans van den Berg!

Volg het aanbod kunst van Frans van den Berg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans van den Berg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans van den Berg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans van den Berg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans van den Berg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans van den Berg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans van den Berg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans van den Berg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans van den Berg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans van den Berg?

Kunst kopen van Frans van den Berg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans van den Berg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans van den Berg. Om meer kans te maken om de Frans van den Berg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans van den Berg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.