Frits Klein (1898-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frits Klein
Frits Klein (1898-1990)

Frits Klein (1898-1990)

Frits KLEIN (1898-1990)Geboren in BandungBekend om zijn circuspaarden en clownsZijn werk is ook te zien in bekende musea in binnen/buitenland

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frits Klein (1898-1990) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Frits Klein (1898-1990) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 28 mensen die Frits Klein (1898-1990) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Frits Klein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Klein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Klein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Klein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Klein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Klein!

Volg het aanbod kunst van Frits Klein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Klein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Klein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Klein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Klein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Klein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Klein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Klein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Klein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Klein?

Kunst kopen van Frits Klein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Klein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Klein. Om meer kans te maken om de Frits Klein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Klein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.