Gerrit Polder (1897-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit Polder
Gerrit Polder (1897-1981)

Gerrit Polder (1897-1981)

Kunstenaar

Gerrit POLDER (1897-1981). In het werk van Gerrit Polder krijgen de atmosfeer en nuances in licht en donker veel aandacht. In die zin is hij een late Haagse Scholer. Polder woonde werkte dan ook vrijwel zijn hele leven in Den Haag, waar hij rond 1920 naartoe trok om aan de academie een schildersopleiding te volgen. De stadsgezichten van deze schilder hebben vaak Den Haag als onderwerp, weergegeven in een snelle, impressionistische stijl. Daarnaast omvat het oeuvre van Gerrit Polder stillevens, (polder)landschappen en portretten. Later ook zomerse, Zuid-Franse landschappen en haventjes geschilderd en plein air.

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerrit Polder (1897-1981) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Gerrit Polder (1897-1981) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerrit Polder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit Polder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit Polder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit Polder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit Polder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit Polder!

Volg het aanbod kunst van Gerrit Polder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit Polder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit Polder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit Polder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit Polder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit Polder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit Polder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit Polder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit Polder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit Polder?

Kunst kopen van Gerrit Polder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit Polder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit Polder. Om meer kans te maken om de Gerrit Polder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit Polder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.