Gustave Asselbergs (1938-1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gustave Asselbergs
Gustave Asselbergs (1938-1967)

Gustave Asselbergs (1938-1967)

Kunstenaar

Gustave ASSELBERGS (Amsterdam 1938 - 1967 Nijmegen)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
Gustave Asselbergs - Tentoonstellingscatalogus 'Gustave Asselbergs' kopen? Bied vanaf 1!
Gustave Asselbergs - Tentoonstellingscatalogus 'Gustave Asselbergs'Kunstboeken
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 08-04-2023 om 19:14
Jaartal1968
TechniekOverig
Afmetingen27.5 cm x 20.5 cm (h x b)

Kunst kopen van Gustave Asselbergs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gustave Asselbergs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gustave Asselbergs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gustave Asselbergs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gustave Asselbergs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gustave Asselbergs!

Volg het aanbod kunst van Gustave Asselbergs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gustave Asselbergs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gustave Asselbergs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gustave Asselbergs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gustave Asselbergs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gustave Asselbergs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gustave Asselbergs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gustave Asselbergs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gustave Asselbergs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gustave Asselbergs?

Kunst kopen van Gustave Asselbergs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gustave Asselbergs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gustave Asselbergs. Om meer kans te maken om de Gustave Asselbergs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gustave Asselbergs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.