Han Hulsbergen (1901-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Hulsbergen
Han Hulsbergen (1901-1989)

Han Hulsbergen (1901-1989)

Kunstenaar, Designer

Han HULSBERGEN (Hengelo 1901 - Blaricum 1989)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Han Hulsbergen - Onbekend kopen? Bied vanaf 400!
Han Hulsbergen - OnbekendSchilderij
Geplaatst doorhavertje
Eindtijd 03-08-2022 om 21:24
Jaartal1970
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80.5 cm x 114 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Han Hulsbergen - Woestijn kopen? Bied vanaf 500!
Han Hulsbergen - WoestijnSchilderij
Geplaatst doorhavertje
Eindtijd 03-08-2022 om 21:27
Jaartal1962
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen100 cm x 129.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Han Hulsbergen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Hulsbergen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Hulsbergen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Hulsbergen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Hulsbergen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Hulsbergen!

Volg het aanbod kunst van Han Hulsbergen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Hulsbergen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Hulsbergen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Hulsbergen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Hulsbergen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Hulsbergen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Hulsbergen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Hulsbergen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Hulsbergen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Hulsbergen?

Kunst kopen van Han Hulsbergen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Hulsbergen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Hulsbergen. Om meer kans te maken om de Han Hulsbergen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Hulsbergen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.