Han Schuil (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Schuil
Han Schuil (1958)

Han Schuil (1958)

Kunstenaar

Han SCHUIL (Voorschoten 1958)

Aangeboden items
2
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Han Schuil - zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Han Schuil (1958) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen49.5 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKunststof
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Han Schuil - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 250!
Han Schuil (1958) Nederlands Zonder Titel
TechniekAquarel
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han Schuil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Schuil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Schuil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Schuil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Schuil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Schuil!

Volg het aanbod kunst van Han Schuil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Schuil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Schuil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Schuil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Schuil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Schuil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Schuil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Schuil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Schuil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Schuil?

Kunst kopen van Han Schuil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Schuil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Schuil. Om meer kans te maken om de Han Schuil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Schuil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.