Hans Buining (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Buining
Hans Buining (1934)

Hans Buining (1934)

Kunstenaar

Hans BUINING (Wijk aan Zee 1934)

Graficus

Opleiding:

Hans Buining studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag

Woont en werkt in Den Haag

Hans Buining is op latere leeftijd begonnen met etsen. Buining gebruikt in zijn grafisch werk een symbolentaal waar een zekere overeenkomst te vinden is met het werk van Jan Montijn. Echter deze symbolentaal is redelijk universeel, in zuid Frankrijk en noord Afrika gebruiken kunstenaars gelijksoortige figuren in hun werk. Kenmerkend voor het werk van Hans Buining is dat hij het materiaal zodanig gebruikt dat het met de voorstelling verweven is. Hierin ligt ook de kracht van zijn werk. Het kleurgebruik van Buining is ingetogen en in harmonie met de afbeelding. Het werk van Hans Buining is nog steeds in ontwikkeling, het huidige werk van Buining heeft een meer verhalende beeldtaal echter de figuratie is nog goed herkenbaar.

Exposities en prijzen:

Galerie & Kunstuitleen de Pook, Hengelo TNT Post Kunstcollectie, Den Haag

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Buining (1934) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hans Buining

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Buining? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Buining. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Buining en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Buining te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Buining!

Volg het aanbod kunst van Hans Buining te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Buining te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Buining instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Buining kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Buining!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Buining kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Buining en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Buining via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Buining of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Buining?

Kunst kopen van Hans Buining begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Buining, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Buining. Om meer kans te maken om de Hans Buining te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Buining! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.