Hans Heijman (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Heijman
Hans Heijman (1951)

Hans Heijman (1951)

Kunstenaar

Hans HEIJMAN (Zaltbommel 1951)

Graficus, schilder, etser, beeldhouwer.

Opleiding:

Heijman volgde zijn opleiding aan afdeling grafiek van de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Bosch.

Hij woont en werkt in Zaltbommel.

Het Hollands landschap is altijd van grote inspiratie geweest voor Hans Heijman. Zijn werk was in eerste instantie realistisch, maar ligt nu meer op de grens tussen figuratief en abstract, met veel aandacht voor kleur.

Exposities en prijzen:

Het werk van Heijman is geexposeerd in Nederland, Engeland, België en Duitsland.

Aangeboden items
3
Verkochte items
363
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Heijman - Polderlandschap met boom kopen? Bied vanaf 50!
Hans Heijman (1951) Nederlands Polderlandschap met boom
TechniekEts
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Hans Heijman - Landschap V kopen? Bied vanaf 75!
Hans Heijman (1951) Nederlands Landschap V
TechniekEts
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Hans Heijman - Morgenland II kopen? Bied vanaf 50!
Hans Heijman (1951) Nederlands Morgenland II
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen80 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Heijman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Heijman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Heijman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Heijman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Heijman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Heijman!

Volg het aanbod kunst van Hans Heijman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Heijman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Heijman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Heijman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Heijman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Heijman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Heijman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Heijman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Heijman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Heijman?

Kunst kopen van Hans Heijman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Heijman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Heijman. Om meer kans te maken om de Hans Heijman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Heijman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.