Harmen Kooistra (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harmen Kooistra
Harmen Kooistra (1951)

Harmen Kooistra (1951)

Kunstenaar

Harmen KOOISTRA (Bodegraven 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Harmen Kooistra - Gezicht op Bodegraven kopen? Bied vanaf 25!
Harmen Kooistra (1951) Gezicht op Bodegraven
TechniekDroge Naald
Afmetingen12 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Harmen Kooistra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harmen Kooistra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harmen Kooistra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harmen Kooistra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harmen Kooistra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harmen Kooistra!

Volg het aanbod kunst van Harmen Kooistra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harmen Kooistra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harmen Kooistra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harmen Kooistra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harmen Kooistra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harmen Kooistra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harmen Kooistra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harmen Kooistra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harmen Kooistra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harmen Kooistra?

Kunst kopen van Harmen Kooistra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harmen Kooistra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harmen Kooistra. Om meer kans te maken om de Harmen Kooistra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harmen Kooistra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.