Hélène van Stralen (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hélène van Stralen
Hélène van Stralen (1944)

Hélène van Stralen (1944)

Kunstenaar

Hélène van STRALEN (Rotterdam 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Hélène van Stralen - Nieuwe maas kopen? Bied vanaf 70!
Hélène van Stralen - Nieuwe maasTekening / Aquarel
Geplaatst doorPter
Eindtijd 04-02-2023 om 21:29
Periode2000 t/m Heden
TechniekAquarel
Afmetingen31 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hélène van Stralen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hélène van Stralen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hélène van Stralen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hélène van Stralen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hélène van Stralen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hélène van Stralen!

Volg het aanbod kunst van Hélène van Stralen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hélène van Stralen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hélène van Stralen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hélène van Stralen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hélène van Stralen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hélène van Stralen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hélène van Stralen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hélène van Stralen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hélène van Stralen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hélène van Stralen?

Kunst kopen van Hélène van Stralen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hélène van Stralen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hélène van Stralen. Om meer kans te maken om de Hélène van Stralen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hélène van Stralen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.