• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Henk Voskuyl (1893-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Voskuyl

Henk Voskuyl (1893-1980)

Kunstenaar

Henk Voskuyl geb 1893 te Den Haag Hij schilderde en tekende (met pen) figuren en landschappen en dieren. Na de academie veel tentoonstellingen gehad oa in Pulchi

Aangeboden items
0
Verkochte items
20
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Henk Voskuyl (1893-1980) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 20 items van Henk Voskuyl (1893-1980) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 12 mensen die Henk Voskuyl (1893-1980) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Henk Voskuyl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Voskuyl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Voskuyl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Voskuyl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Voskuyl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Voskuyl!

Volg het aanbod kunst van Henk Voskuyl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Voskuyl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Voskuyl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Voskuyl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Voskuyl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Voskuyl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Voskuyl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Voskuyl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Voskuyl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Voskuyl?

Kunst kopen van Henk Voskuyl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Voskuyl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Voskuyl. Om meer kans te maken om de Henk Voskuyl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Voskuyl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.