Hergé (ps.) (1907-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hergé (ps.)
Hergé (ps.) (1907-1983)

Hergé (ps.) (1907-1983)

Kunstenaar

HERGÉ (pseudoniem van Georges Remi) (Etterbeek 1907 – Sint-Lambrechts-Woluwe 1983)

Belgisch striptekenaar en scenarist van stripverhalen, die vooral bekend is als schepper van "De avonturen van Kuifje".

Hergé is een van de grote scheppers van de Europese humoristische avonturenstrip van de 20e eeuw.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Hergé (ps.) - bord in porselein achteraan gestempeld "que vois je? … Pattes De Milou kopen? Bied vanaf 500!
Hergé (ps.) (1907-1983) Belgisch bord in porselein achteraan gestempeld "que vois je? … Pattes De Milou
TechniekAquarel
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hergé (ps.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hergé (ps.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hergé (ps.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hergé (ps.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hergé (ps.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hergé (ps.)!

Volg het aanbod kunst van Hergé (ps.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hergé (ps.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hergé (ps.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hergé (ps.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hergé (ps.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hergé (ps.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hergé (ps.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hergé (ps.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hergé (ps.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hergé (ps.)?

Kunst kopen van Hergé (ps.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hergé (ps.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hergé (ps.). Om meer kans te maken om de Hergé (ps.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hergé (ps.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.