Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hermanus Koekkoek (jr.)
Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909)

Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909)

Kunstenaar

Werkte en woonde achtereenvolgens in Amsterdam, Nieuwer-Amstel en vanaf 1868 in Londen. Hij was een leerling van zijn vader Hermanus Koekkoek en schilderde in aanvang veel zeegezichten. In Londen legde hij zich vooral toe op de kunsthandel en schilderde met een losse penseel streek in de stijl van de Haagse School, veel landschappen met molens, onder de naam J. van Couver en L. van Staaten .

Aangeboden items
0
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 13 items van Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Hermanus Koekkoek (jr.) (1836-1909) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hermanus Koekkoek (jr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hermanus Koekkoek (jr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hermanus Koekkoek (jr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hermanus Koekkoek (jr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hermanus Koekkoek (jr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hermanus Koekkoek (jr.)!

Volg het aanbod kunst van Hermanus Koekkoek (jr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hermanus Koekkoek (jr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hermanus Koekkoek (jr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hermanus Koekkoek (jr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hermanus Koekkoek (jr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hermanus Koekkoek (jr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hermanus Koekkoek (jr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hermanus Koekkoek (jr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hermanus Koekkoek (jr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hermanus Koekkoek (jr.)?

Kunst kopen van Hermanus Koekkoek (jr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hermanus Koekkoek (jr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hermanus Koekkoek (jr.). Om meer kans te maken om de Hermanus Koekkoek (jr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hermanus Koekkoek (jr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.