• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hessel de Boer (1921-2003)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hessel de Boer

Hessel de Boer (1921-2003)

Kunstenaar

Hessel de BOER (Haarlem 1921 - 2003) De kunstschilder Hessel de Boer studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Naast portretten, stillevens en interieurs is Hessel de Boer bekend om zijn stadsgezichten. Den Haag is voor hem een geliefd thema. Veel kunstenaars en vrienden poseerden voor zijn psychologisch invoelende portretschilderingen.Hessel de Boer geloofde heilig in de figuratieve kunst, in de tijd dat dit genre duidelijk minder gezocht werd. Hij was lid van de Haagsche Kunstkring en Pulchri Studio.

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Hessel de Boer - Zicht op "Hofweg - Vijverdam" te Den Haag kopen? Bied vanaf 1750!
Hessel de Boer - Zicht op "Hofweg - Vijverdam" te Den Haag

Schilderij

Geplaatst doorStrechgel

Eindtijd16-01-2022 om 19:41

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen80 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hessel de Boer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hessel de Boer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hessel de Boer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hessel de Boer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hessel de Boer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hessel de Boer!

Volg het aanbod kunst van Hessel de Boer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hessel de Boer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hessel de Boer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hessel de Boer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hessel de Boer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hessel de Boer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hessel de Boer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hessel de Boer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hessel de Boer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hessel de Boer?

Kunst kopen van Hessel de Boer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hessel de Boer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hessel de Boer. Om meer kans te maken om de Hessel de Boer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hessel de Boer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.