Jacques van Alphen (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques van Alphen
Jacques van Alphen (1946)

Jacques van Alphen (1946)

Kunstenaar

Jacques van ALPHEN (Amsterdam 1946)

De belangstelling voor taal en beeld is bepalend in het werk en leven van Jacques van Alphen. Zo was de beeldend kunstenaar annex publicist hoofdredacteur van het tijdschrift Gazet, werkte hij voor Kunstbeeld en ontving hij de Boom Klassiek Citaten Prijs voor de filosofie. Zijn interesse voor taal en beeld mondde in de jaren negentig uit in een reeks schilderijen waarin abstracte tekens en vormen werden gerelateerd aan algemene begrippen ontleend aan de moderne westerse cultuurgeschiedenis. De laatste jaren werkt Van Alphen voornamelijk figuratief.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jacques van Alphen (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jacques van Alphen (1946) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jacques van Alphen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques van Alphen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques van Alphen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques van Alphen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques van Alphen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques van Alphen!

Volg het aanbod kunst van Jacques van Alphen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques van Alphen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques van Alphen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques van Alphen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques van Alphen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques van Alphen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques van Alphen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques van Alphen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques van Alphen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques van Alphen?

Kunst kopen van Jacques van Alphen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques van Alphen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques van Alphen. Om meer kans te maken om de Jacques van Alphen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques van Alphen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.