James Janicek (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. James Janicek
James Janicek (1935)

James Janicek (1935)

James JANICEK (Chatham 1935) Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Canadees Canadees  Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
filters
James Janicek - waiting for Godot (c9b) kopen? Bied vanaf 50!
James Janicek (1935) Canadees Tsjechisch waiting for Godot (c9b)
TechniekEts
Afmetingen46 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van James Janicek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van James Janicek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van James Janicek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van James Janicek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van James Janicek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen James Janicek!

Volg het aanbod kunst van James Janicek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van James Janicek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u James Janicek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe James Janicek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van James Janicek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van James Janicek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van James Janicek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van James Janicek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van James Janicek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van James Janicek?

Kunst kopen van James Janicek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van James Janicek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van James Janicek. Om meer kans te maken om de James Janicek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van James Janicek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.