Jan Burssens (1925-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Burssens
Jan Burssens (1925-2002)

Jan Burssens (1925-2002)

Kunstenaar

Jan BURSSENS (Mechelen 1925 - Merendree 2002)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
Jan Burssens - galerij De Zwarte Panter, Antwerpen kopen? Bied vanaf 25!
Jan Burssens (1925-2002) Belgisch galerij De Zwarte Panter, Antwerpen
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Jan Burssens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Burssens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Burssens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Burssens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Burssens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Burssens!

Volg het aanbod kunst van Jan Burssens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Burssens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Burssens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Burssens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Burssens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Burssens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Burssens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Burssens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Burssens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Burssens?

Kunst kopen van Jan Burssens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Burssens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Burssens. Om meer kans te maken om de Jan Burssens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Burssens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.