Jan Ouwersloot (1902-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Ouwersloot
Jan Ouwersloot (1902-1975)

Jan Ouwersloot (1902-1975)

Jan OUWERSLOOT (Gouda, 1902 - Amsterdam, 1975)

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Ouwersloot (1902-1975) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jan Ouwersloot (1902-1975) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 13 mensen die Jan Ouwersloot (1902-1975) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Ouwersloot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Ouwersloot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Ouwersloot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Ouwersloot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Ouwersloot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Ouwersloot!

Volg het aanbod kunst van Jan Ouwersloot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Ouwersloot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Ouwersloot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Ouwersloot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Ouwersloot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Ouwersloot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Ouwersloot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Ouwersloot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Ouwersloot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Ouwersloot?

Kunst kopen van Jan Ouwersloot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Ouwersloot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Ouwersloot. Om meer kans te maken om de Jan Ouwersloot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Ouwersloot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.