Jean Guy Beernaert (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jean Guy Beernaert
Jean Guy Beernaert (1928)

Jean Guy Beernaert (1928)

Jean-Guy BEERNAERT (Antwerpen 1928)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jean Guy Beernaert - Koppel aquarellen kopen? Bied vanaf 50!
Jean Guy Beernaert (1928) Belgisch Koppel aquarellen
Techniek Aquarel
Afmetingen 33.5 x 25.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jean Guy Beernaert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Guy Beernaert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Guy Beernaert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Guy Beernaert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Guy Beernaert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Guy Beernaert!

Volg het aanbod kunst van Jean Guy Beernaert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Guy Beernaert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Guy Beernaert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Guy Beernaert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Guy Beernaert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Guy Beernaert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Guy Beernaert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Guy Beernaert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Guy Beernaert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Guy Beernaert?

Kunst kopen van Jean Guy Beernaert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Guy Beernaert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Guy Beernaert. Om meer kans te maken om de Jean Guy Beernaert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Guy Beernaert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.