Jean René Bazaine (1904-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jean René Bazaine
Jean René Bazaine (1904-2001)

Jean René Bazaine (1904-2001)

Jean René BAZAINE (Parijs 1904 - Parijs 2001)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Jean René Bazaine - Abstracte compositie, litho kopen? Bied vanaf 40!
Jean René Bazaine (1904-2001) Abstracte compositie, litho
Techniek Litho
Afmetingen 55 x 75 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jean René Bazaine

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean René Bazaine? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean René Bazaine. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean René Bazaine en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean René Bazaine te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean René Bazaine!

Volg het aanbod kunst van Jean René Bazaine te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean René Bazaine te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean René Bazaine instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean René Bazaine kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean René Bazaine!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean René Bazaine kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean René Bazaine en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean René Bazaine via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean René Bazaine of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean René Bazaine?

Kunst kopen van Jean René Bazaine begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean René Bazaine, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean René Bazaine. Om meer kans te maken om de Jean René Bazaine te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean René Bazaine! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.