Johannes Eerdmans (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Eerdmans
Johannes Eerdmans (1950)

Johannes Eerdmans (1950)

Kunstenaar

Johannes EERDMANS (Sneek 1950)

Gedurende enige tijd heeft hij onderwijs ontvangen aan de Kunstacademie 'Vredeman de Vries Stichting' te Leeuwarden, maar hij ontdekte al snel dat werken in groepen en abstracte kunst vervaardigen niet voor hem was.

Vanaf dat moment ging Johannes Eerdmans zijn eigen weg en ging door met tekenen en schilderen volgens zijn eigen ideeën. Hij schildert het liefst stillevens, maar Eerdmans schildert ook stadsgezichten, schepen en winter- en zomerlandschappen. Eerdmans' bewondering voor de Oude Hollandse Meesters is met de jaren steeds toegenomen. Zonder van een specifieke voorkeur blijk te geven spreekt uit zijn werk toch de inspiratie van de oude meesters. Kenners roemen vooral de bijzondere sfeer die uitgaat van zijn fijn geschilderde olieverfschilderijen op panelen. Deze fijnschilder wordt gewaardeerd met een hoge WG van 15 op de lijst van Nederlandse Kunstschilders!

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes Eerdmans - Stilleven met bloemen en fruit kopen? Bied vanaf 150!
Johannes Eerdmans (1950) Nederlands Stilleven met bloemen en fruit
TechniekOlieverf
Afmetingen15 x 19 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Johannes Eerdmans - Stilleven met fruit en kan kopen? Bied vanaf 350!
Johannes Eerdmans (1950) Nederlands Stilleven met fruit en kan
TechniekOlieverf
Afmetingen25 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Eerdmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Eerdmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Eerdmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Eerdmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Eerdmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Eerdmans!

Volg het aanbod kunst van Johannes Eerdmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Eerdmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Eerdmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Eerdmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Eerdmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Eerdmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Eerdmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Eerdmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Eerdmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Eerdmans?

Kunst kopen van Johannes Eerdmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Eerdmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Eerdmans. Om meer kans te maken om de Johannes Eerdmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Eerdmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.