Jozef van Raay (1898-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jozef van Raay
Jozef van Raay (1898-1974)

Jozef van Raay (1898-1974)

Kunstenaar

Jozef van RAAY (Bergen op Zoom 1898 - Den Haag 1974)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jozef van Raay - Man in duwboot - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 55!
Jozef van Raay - Man in duwboot - Ets, IngelijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doordaanj
Eindtijd 28-01-2023 om 20:17
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen44 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jozef van Raay

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jozef van Raay? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jozef van Raay. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jozef van Raay en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jozef van Raay te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jozef van Raay!

Volg het aanbod kunst van Jozef van Raay te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jozef van Raay te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jozef van Raay instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jozef van Raay kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jozef van Raay!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jozef van Raay kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jozef van Raay en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jozef van Raay via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jozef van Raay of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jozef van Raay?

Kunst kopen van Jozef van Raay begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jozef van Raay, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jozef van Raay. Om meer kans te maken om de Jozef van Raay te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jozef van Raay! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.