Karin van Leyden (1906-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Karin van Leyden
Karin van Leyden (1906-1977)

Karin van Leyden (1906-1977)

Kunstschilder

Karin van LEYDEN (Charlottenburg 1906 -  Lugano 1977)

Karin van Leyden geboren in Charlottenburg (Berlijn)  was getrouwd met de Nederlandse schilder Ernst van Leyden. Door haar huwelijk kreeg ze de Nederlandse nationaliteit. Het echtpaar bewoog zich in Parijs en later in New York en Hollywood in de kunstzinnige avant garde.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Karin van Leyden (1906-1977) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Karin van Leyden (1906-1977) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Karin van Leyden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karin van Leyden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karin van Leyden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karin van Leyden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karin van Leyden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karin van Leyden!

Volg het aanbod kunst van Karin van Leyden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karin van Leyden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karin van Leyden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karin van Leyden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karin van Leyden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karin van Leyden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karin van Leyden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karin van Leyden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karin van Leyden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karin van Leyden?

Kunst kopen van Karin van Leyden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karin van Leyden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karin van Leyden. Om meer kans te maken om de Karin van Leyden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karin van Leyden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.