Lies van Vlijmen (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lies van Vlijmen
Lies van Vlijmen (1935)

Lies van Vlijmen (1935)

Lies van Vlijmen-Ram is geboren op 2 april 1935 te Amsterdam. Zij opgeleid aan de kunstnijverheidsschool Quellinus / Gerrit Rietveld Academie (avondcursus). Lies van Vlijmen is keramist, schilder, aquarellist, tekenaar, beeldhouwer en graficus. Zij is lid van De Zondagsschilders en van de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK). Haar werk wordt gerekend tot het lyrisch realisme. Zij maakt voornamelijk keramische beeldjes van meestal kinderen in vrolijke situaties. Zij maakt ook ex librissen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lies van Vlijmen (1935) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Lies van Vlijmen (1935) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Lies van Vlijmen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lies van Vlijmen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lies van Vlijmen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lies van Vlijmen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lies van Vlijmen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lies van Vlijmen!

Volg het aanbod kunst van Lies van Vlijmen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lies van Vlijmen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lies van Vlijmen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lies van Vlijmen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lies van Vlijmen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lies van Vlijmen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lies van Vlijmen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lies van Vlijmen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lies van Vlijmen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lies van Vlijmen?

Kunst kopen van Lies van Vlijmen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lies van Vlijmen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lies van Vlijmen. Om meer kans te maken om de Lies van Vlijmen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lies van Vlijmen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.