Ludwig Gottlieb Portman (1772-1828)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ludwig Gottlieb Portman
Ludwig Gottlieb Portman (1772-1828)

Ludwig Gottlieb Portman (1772-1828)

Kunstenaar

Ludwig Gottlieb PORTMAN (Darmstadt 1772 - Bussum 1828/1948)

Sterftedatum niet exact bekend. Ook wel Lodewijk Gottlieb Portman genoemd
Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ludwig Gottlieb Portman (1772-1828) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ludwig Gottlieb Portman (1772-1828) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ludwig Gottlieb Portman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ludwig Gottlieb Portman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ludwig Gottlieb Portman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ludwig Gottlieb Portman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ludwig Gottlieb Portman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ludwig Gottlieb Portman!

Volg het aanbod kunst van Ludwig Gottlieb Portman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ludwig Gottlieb Portman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ludwig Gottlieb Portman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ludwig Gottlieb Portman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ludwig Gottlieb Portman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ludwig Gottlieb Portman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ludwig Gottlieb Portman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ludwig Gottlieb Portman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ludwig Gottlieb Portman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ludwig Gottlieb Portman?

Kunst kopen van Ludwig Gottlieb Portman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ludwig Gottlieb Portman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ludwig Gottlieb Portman. Om meer kans te maken om de Ludwig Gottlieb Portman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ludwig Gottlieb Portman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.