Maarten Dubbelman (1916-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maarten Dubbelman
Maarten Dubbelman (1916-1991)

Maarten Dubbelman (1916-1991)

Kunstenaar

Maarten DUBBELMAN (Lage Zwaluwe 1916 - Utrecht 1991)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maarten Dubbelman - Boerderij in sneeuw - Olieverf op doek, Fraai Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Maarten Dubbelman (1916-1991) Nederlands Boerderij in sneeuw - Olieverf op doek, Fraai Ingelijst
TechniekOlieverf
Afmetingen53 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maarten Dubbelman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten Dubbelman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten Dubbelman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten Dubbelman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten Dubbelman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten Dubbelman!

Volg het aanbod kunst van Maarten Dubbelman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten Dubbelman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Dubbelman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten Dubbelman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten Dubbelman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten Dubbelman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten Dubbelman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten Dubbelman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten Dubbelman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten Dubbelman?

Kunst kopen van Maarten Dubbelman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten Dubbelman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten Dubbelman. Om meer kans te maken om de Maarten Dubbelman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten Dubbelman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.