Margriet Oomen (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Margriet Oomen
Margriet Oomen (1952)

Margriet Oomen (1952)

Kunstenaar

Margriet OOMEN (Oosterhout 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Margriet Oomen - Grote Litho, handgesigneerd - 1987 kopen? Bied vanaf 39!
Margriet Oomen - Grote Litho, handgesigneerd - 1987Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 01-09-2022 om 19:51
Jaartal1987
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Margriet Oomen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margriet Oomen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margriet Oomen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margriet Oomen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margriet Oomen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margriet Oomen!

Volg het aanbod kunst van Margriet Oomen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margriet Oomen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margriet Oomen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margriet Oomen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margriet Oomen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margriet Oomen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margriet Oomen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margriet Oomen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margriet Oomen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margriet Oomen?

Kunst kopen van Margriet Oomen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margriet Oomen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margriet Oomen. Om meer kans te maken om de Margriet Oomen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margriet Oomen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.