Marianne de Moor (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marianne de Moor
Marianne de Moor (1947)

Marianne de Moor (1947)

Tekenaar

Marianne de MOOR (Purmerend 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marianne de Moor - Houtsnede, At the marketplace - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Marianne de Moor (1947) Nederlands Houtsnede, At the marketplace - Ingelijst
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen61.5 x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marianne de Moor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne de Moor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne de Moor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne de Moor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne de Moor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne de Moor!

Volg het aanbod kunst van Marianne de Moor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne de Moor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne de Moor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne de Moor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne de Moor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne de Moor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne de Moor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne de Moor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne de Moor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne de Moor?

Kunst kopen van Marianne de Moor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne de Moor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne de Moor. Om meer kans te maken om de Marianne de Moor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne de Moor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.