Marie-Jose Robben (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marie-Jose Robben
Marie-Jose Robben (1959)

Marie-Jose Robben (1959)

Kunstenaar

Marie-José ROBBEN (Loon op Zand 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marie-Jose Robben - Fantasie kopen? Bied vanaf 2000!
Marie-Jose Robben (1959) Nederlands Fantasie
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 2.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marie-Jose Robben

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marie-Jose Robben? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marie-Jose Robben. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marie-Jose Robben en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marie-Jose Robben te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marie-Jose Robben!

Volg het aanbod kunst van Marie-Jose Robben te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marie-Jose Robben te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marie-Jose Robben instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marie-Jose Robben kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marie-Jose Robben!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marie-Jose Robben kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marie-Jose Robben en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marie-Jose Robben via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marie-Jose Robben of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marie-Jose Robben?

Kunst kopen van Marie-Jose Robben begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marie-Jose Robben, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marie-Jose Robben. Om meer kans te maken om de Marie-Jose Robben te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marie-Jose Robben! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.