Matt Lamb (1932-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Matt Lamb
Matt Lamb (1932-2012)

Matt Lamb (1932-2012)

Kunstenaar

Matt Lamb (Irish/American, b.1932- 2012)

Matt Lamb is een Amerikaanse beeldend kunstenaar die werd geboren in 1932. Lamb heeft verschillende tentoonstellingen gehad, ook in de Judy A. Saslow Gallery. Meerdere werken van Lamb zijn verkocht op een veiling, waaronder 'Cijfers' bij Christie's South Kensington (Christie's Interiors' in 2010 voor $ 24.127). Er zijn verschillende artikelen over Matt Lamb geschreven, waaronder 'Tentoonstelling "Aires Creativos" (Creative Winden) bij de Reial Cercle Artistieke van Barcelona - augustus 2010'.

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  Iers Iers  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Matt Lamb (1932-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 37 items van Matt Lamb (1932-2012) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 26 mensen die Matt Lamb (1932-2012) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Matt Lamb

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Matt Lamb? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Matt Lamb. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Matt Lamb en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Matt Lamb te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Matt Lamb!

Volg het aanbod kunst van Matt Lamb te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Matt Lamb te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Matt Lamb instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Matt Lamb kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Matt Lamb!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Matt Lamb kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Matt Lamb en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Matt Lamb via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Matt Lamb of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Matt Lamb?

Kunst kopen van Matt Lamb begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Matt Lamb, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Matt Lamb. Om meer kans te maken om de Matt Lamb te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Matt Lamb! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.