Oscar Hoge (1884-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Oscar Hoge
Oscar Hoge (1884-1965)

Oscar Hoge (1884-1965)

Kunstenaar

OSCAR HOGE, geboren in Gent in 1884 en overleden in Gent in 1965, was een Belgische kunstschilder. Opleiding: De Academie St. Lucas in Gent.Het oeuvre van de Belgische Oscar Hoge vertoont een voorkeur voor figuren, landschappen en stillevens. Naast ?ezelschilder? was hij tevens monumentaal kunstenaar die muurschilderingen maakte in de kerk van Middelkerke en in het Thermenpaleis, de hotels ?Splendid en ?Forum? in Oostende. Oscar Hoge woonde en werkte in Gent. Hij had zijn atelierwoning op de hoek van de Koning Albertlaan en de Meersstraat. De kunstenaar overleed in Gent op 81-jarige leeftijd.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Oscar Hoge (1884-1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Oscar Hoge

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Oscar Hoge? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Oscar Hoge. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Oscar Hoge en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Oscar Hoge te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Oscar Hoge!

Volg het aanbod kunst van Oscar Hoge te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Oscar Hoge te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Oscar Hoge instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Oscar Hoge kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Oscar Hoge!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Oscar Hoge kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Oscar Hoge en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Oscar Hoge via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Oscar Hoge of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Oscar Hoge?

Kunst kopen van Oscar Hoge begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Oscar Hoge, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Oscar Hoge. Om meer kans te maken om de Oscar Hoge te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Oscar Hoge! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.