Paul Basart (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Basart
Paul Basart (1939)

Paul Basart (1939)

Kunstenaar

Paul BASART (Rotterdam 1939)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paul Basart - Zeefdruk, titel, Drenkelingen. kopen? Bied vanaf 40!
Paul Basart - Zeefdruk, titel, Drenkelingen.Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 26-03-2023 om 17:26
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paul Basart - Zeefdruk, titel, " Echo van de roos ". kopen? Bied vanaf 40!
Paul Basart - Zeefdruk, titel, " Echo van de roos ".Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 11-03-2023 om 21:54
Jaartal1984
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Paul Basart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Basart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Basart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Basart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Basart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Basart!

Volg het aanbod kunst van Paul Basart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Basart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Basart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Basart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Basart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Basart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Basart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Basart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Basart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Basart?

Kunst kopen van Paul Basart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Basart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Basart. Om meer kans te maken om de Paul Basart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Basart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.