• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Rein Dool (1933)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Rein Dool

Rein Dool (1933)

Kunstenaar

Rein DOOL (Leiden 1933)

Aangeboden items
2
Verkochte items
76
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (31 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Rein Dool - schaakmat kopen? Bied vanaf 35!
Rein Dool - schaakmat

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd29-05-2022 om 21:25

Jaartal1996
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Rein Dool - Kleurenlitho: Ontpopping - 1993 kopen? Bied vanaf 49!
Rein Dool - Kleurenlitho: Ontpopping - 1993

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro

Eindtijd16-12-2021 om 19:29

Jaartal1993
TechniekLitho
Afmetingen65.5 cm x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rein Dool

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rein Dool? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rein Dool. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rein Dool en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rein Dool te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rein Dool!

Volg het aanbod kunst van Rein Dool te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rein Dool te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rein Dool instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rein Dool kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rein Dool!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rein Dool kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rein Dool en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rein Dool via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rein Dool of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rein Dool?

Kunst kopen van Rein Dool begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rein Dool, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rein Dool. Om meer kans te maken om de Rein Dool te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rein Dool! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.