Rene van den Bos (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rene van den Bos
Rene van den Bos (1959)

Rene van den Bos (1959)

Kunstenaar

René van den BOS (Amsterdam 1959)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rene van den Bos (1959) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rene van den Bos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene van den Bos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene van den Bos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene van den Bos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene van den Bos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene van den Bos!

Volg het aanbod kunst van Rene van den Bos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene van den Bos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene van den Bos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene van den Bos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene van den Bos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene van den Bos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene van den Bos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene van den Bos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene van den Bos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene van den Bos?

Kunst kopen van Rene van den Bos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene van den Bos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene van den Bos. Om meer kans te maken om de Rene van den Bos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene van den Bos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.