Romano Molenaar (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Romano Molenaar
Romano Molenaar (1971)

Romano Molenaar (1971)

Romano MOLENAAR (Den Haag 1971)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Romano Molenaar (1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 3 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Romano Molenaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Romano Molenaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Romano Molenaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Romano Molenaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Romano Molenaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Romano Molenaar!

Volg het aanbod kunst van Romano Molenaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Romano Molenaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Romano Molenaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Romano Molenaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Romano Molenaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Romano Molenaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Romano Molenaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Romano Molenaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Romano Molenaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Romano Molenaar?

Kunst kopen van Romano Molenaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Romano Molenaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Romano Molenaar. Om meer kans te maken om de Romano Molenaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Romano Molenaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.