Sarah Grothus (1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sarah Grothus
Sarah Grothus (1984)

Sarah Grothus (1984)

Kunstschilder, Tekenaar

Sarah GROTHUS (Vreden 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Sarah Grothus - geen titel kopen? Bied vanaf 25!
Sarah Grothus - geen titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorrhijnmh
Eindtijd 12-10-2022 om 22:48
Jaartal2013
TechniekLitho
Afmetingen32 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Sarah Grothus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sarah Grothus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sarah Grothus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sarah Grothus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sarah Grothus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sarah Grothus!

Volg het aanbod kunst van Sarah Grothus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sarah Grothus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sarah Grothus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sarah Grothus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sarah Grothus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sarah Grothus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sarah Grothus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sarah Grothus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sarah Grothus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sarah Grothus?

Kunst kopen van Sarah Grothus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sarah Grothus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sarah Grothus. Om meer kans te maken om de Sarah Grothus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sarah Grothus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.