Theo Braun (1922-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Theo Braun
Theo Braun (1922-2006)

Theo Braun (1922-2006)

Kunstenaar

Theo BRAUN ( Chabarovice 1922 - Brunn am Gebirge 2006)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
filters
Theo Braun - Komposition ohne Titel kopen? Bied vanaf 80!
Theo Braun (1922-2006) Oostenrijks Compositie zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen50 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee
Theo Braun - EISENÄTZUNG 1961 signiert kopen? Bied vanaf 120!
Theo Braun (1922-2006) Oostenrijks EISENÄTZUNG 1961 signiert
TechniekPreeg/Blinddruk
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Braun

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Braun? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Braun. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Braun en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Braun te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Braun!

Volg het aanbod kunst van Theo Braun te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Braun te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Braun instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Braun kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Braun!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Braun kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Braun en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Braun via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Braun of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Braun?

Kunst kopen van Theo Braun begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Braun, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Braun. Om meer kans te maken om de Theo Braun te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Braun! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.