Theo Daamen (1939-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Daamen
Theo Daamen (1939-2021)

Theo Daamen (1939-2021)

Theo DAAMEN (Amsterdam 1939 - 2021)

Schilder, Etser, Graficus, Tekenaar

Opleiding:

Theo Daamen, volgde zijn opleiding in Amsterdam.

Woont en werkt in Amsterdam

Theo Daamen is naast een goede schilder ook een bedreven graficus. Onderwerpen die herhaaldelijk terug keren in zijn werk zijn figuurvoorstellingen, portretten, en dieren. Theo Daamen, trouwde in 1963 met Heidi Daamen, die de tekenopleiding heeft gevolgd aan de Rijksnormaalschool te Amsterdam.

Exposities en prijzen:

40-Jarig Jubilem Galerie Petit Amsterdam, 2010

Heidi Daamen en Theo Daamen Galerie Petit Amsterdam, 2008

Zomer 2006, Beelden aan de Vecht, Maarssen, 2006

Van Goden en Mensen, Voerman Museum Hattem, Hattem, 2002

Aangeboden items
1
Verkochte items
70
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Daamen - handgesigneerde ets | 'Maskerade' | 1970 (ZEER KLEINE OPLAGE) kopen? Bied vanaf 75!
Theo Daamen (1939-2021) Nederlands handgesigneerde ets | 'Maskerade' | 1970 (ZEER KLEINE OPLAGE)
TechniekEts
Afmetingen28 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Huidig bod
€ 75
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Daamen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Daamen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Daamen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Daamen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Daamen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Daamen!

Volg het aanbod kunst van Theo Daamen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Daamen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Daamen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Daamen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Daamen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Daamen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Daamen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Daamen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Daamen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Daamen?

Kunst kopen van Theo Daamen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Daamen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Daamen. Om meer kans te maken om de Theo Daamen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Daamen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.