Toon Dupuis (1877-1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon Dupuis
Toon Dupuis (1877-1937)

Toon Dupuis (1877-1937)

Beeldhouwer

Toon DUPUIS (Antwerpen 1877 - Den Haag 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Toon Dupuis - VPK Jhr. Dr J. Loudon kopen? Bied vanaf 60!
Toon Dupuis - VPK Jhr. Dr J. LoudonPenningen
Geplaatst doorPensioenman
Eindtijd 18-09-2022 om 20:21
Jaartal1937
TechniekBrons
Afmetingen6.0 cm x 6.0 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Toon Dupuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon Dupuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon Dupuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon Dupuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon Dupuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon Dupuis!

Volg het aanbod kunst van Toon Dupuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon Dupuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon Dupuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon Dupuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon Dupuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon Dupuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon Dupuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon Dupuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon Dupuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon Dupuis?

Kunst kopen van Toon Dupuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon Dupuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon Dupuis. Om meer kans te maken om de Toon Dupuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon Dupuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.