Uwe Poth (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Uwe Poth
Uwe Poth (1946)

Uwe Poth (1946)

Kunstenaar

Uwe POTH (Kiel Duitsland 1946) Woont en werkt sinds 1979 in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Duits Duits  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Uwe Poth - Land in Zicht / Onverborgenheden - Hardcover - 2018 kopen? Bied vanaf 50!
Uwe Poth (1946) Duits Nederlands Land in Zicht / Onverborgenheden - Hardcover - 2018
TechniekHardcover
Afmetingen29.5 x 23.7 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Uwe Poth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Uwe Poth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Uwe Poth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Uwe Poth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Uwe Poth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Uwe Poth!

Volg het aanbod kunst van Uwe Poth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Uwe Poth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Uwe Poth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Uwe Poth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Uwe Poth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Uwe Poth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Uwe Poth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Uwe Poth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Uwe Poth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Uwe Poth?

Kunst kopen van Uwe Poth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Uwe Poth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Uwe Poth. Om meer kans te maken om de Uwe Poth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Uwe Poth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.