Will Vaes (1930-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Will Vaes
Will Vaes (1930-2010)

Will Vaes (1930-2010)

Kunstenaar

Will VAES (Amsterdam 1930 - Breda 2010)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Will Vaes - Vrouw met kindje kopen? Bied vanaf 100!
Will Vaes (1930-2010) Nederlands Vrouw met kindje
TechniekOverig
Afmetingen50 x 20 x 20 cm (h x b x d)
Gewicht2000 g
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Will Vaes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Will Vaes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Will Vaes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Will Vaes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Will Vaes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Will Vaes!

Volg het aanbod kunst van Will Vaes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Will Vaes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Will Vaes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Will Vaes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Will Vaes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Will Vaes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Will Vaes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Will Vaes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Will Vaes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Will Vaes?

Kunst kopen van Will Vaes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Will Vaes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Will Vaes. Om meer kans te maken om de Will Vaes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Will Vaes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.