Willem de Kok (1883-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem de Kok
Willem de Kok (1883-1959)

Willem de Kok (1883-1959)

Kunstenaar

Willem de KOK (Eindhoven 1883 - Eindhoven 1959)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Willem de Kok - Straatje kopen? Bied vanaf 110!
Willem de Kok - StraatjeSchilderij
Geplaatst doorJohn54
Eindtijd 03-10-2022 om 22:52
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen39 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Willem de Kok - Olieverfschilderij met koeien kopen? Bied vanaf 250!
Willem de Kok - Olieverfschilderij met koeienSchilderij
Geplaatst doorThijs97
Eindtijd 09-10-2022 om 20:19
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen95 cm x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem de Kok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem de Kok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem de Kok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem de Kok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem de Kok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem de Kok!

Volg het aanbod kunst van Willem de Kok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem de Kok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem de Kok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem de Kok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem de Kok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem de Kok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem de Kok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem de Kok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem de Kok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem de Kok?

Kunst kopen van Willem de Kok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem de Kok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem de Kok. Om meer kans te maken om de Willem de Kok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem de Kok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.