Willem de Kok (1883-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem de Kok
Willem de Kok (1883-1959)

Willem de Kok (1883-1959)

Kunstenaar

Willem de KOK (Eindhoven 1883 - Eindhoven 1959)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem de Kok - Boer met kruiwagen kopen? Bied vanaf 100!
Willem de Kok (1883-1959) Nederlands Boer met kruiwagen
TechniekOlieverf
Afmetingen58 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Willem de Kok - Boer met hooiwagen kopen? Bied vanaf 125!
Willem de Kok (1883-1959) Nederlands Boer met hooiwagen
TechniekOlieverf
Afmetingen58 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem de Kok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem de Kok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem de Kok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem de Kok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem de Kok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem de Kok!

Volg het aanbod kunst van Willem de Kok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem de Kok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem de Kok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem de Kok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem de Kok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem de Kok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem de Kok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem de Kok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem de Kok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem de Kok?

Kunst kopen van Willem de Kok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem de Kok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem de Kok. Om meer kans te maken om de Willem de Kok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem de Kok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.