• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Willem Ernst van Boven (1925-2007)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Willem Ernst van Boven

Willem Ernst van Boven (1925-2007)

Kunstenaar

Willem Ernst van BOVEN (Zaandam 1925) - Bezocht enige tijd het Rijksinstituut voor Tekenleraren te Amsterdam. Van 1943 tot 1947 Rijksacademie voor Beeldend kunsten, Amsterdam (avondcursus). Leerling van G. Westerman en J. Lutgge. Opgegroeid en gevormd tijdens de crisis en oorlogstijd, die bepalend zijn geweest voor zijn verdere levensbeschouwing. Grote bewondering voor Soutine en Bram van de Velde. Trad weinig met zijn werk naar buiten, op groepstentoonstellingen na. Het museum Fodor noemde "Ernst van Boven" één van de uitlopers van het expressionisme. Overleden in 2007

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Willem Ernst van Boven - Olieverf op doek, Kermisterrein - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Willem Ernst van Boven - Olieverf op doek, Kermisterrein - Ingelijst

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 19:19

Jaartal1959
TechniekOlieverf
Afmetingen58 cm x 73.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Aftersale
Willem Ernst van Boven - Olieverf op doek, Dreiging aan zee - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Willem Ernst van Boven - Olieverf op doek, Dreiging aan zee - Ingelijst

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 20:39

Jaartal1979
TechniekOlieverf
Afmetingen73 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem Ernst van Boven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Ernst van Boven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Ernst van Boven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Ernst van Boven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Ernst van Boven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Ernst van Boven!

Volg het aanbod kunst van Willem Ernst van Boven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Ernst van Boven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Ernst van Boven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Ernst van Boven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Ernst van Boven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Ernst van Boven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Ernst van Boven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Ernst van Boven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Ernst van Boven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Ernst van Boven?

Kunst kopen van Willem Ernst van Boven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Ernst van Boven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Ernst van Boven. Om meer kans te maken om de Willem Ernst van Boven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Ernst van Boven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.