Wim Rijvers (1927-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Rijvers
Wim Rijvers (1927-2010)

Wim Rijvers (1927-2010)

Beeldhouwer

Wim RIJVERS (Kessel 1927 - Leveroy 2010)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Rijvers - Beeldhouwer - bijzonder exemplaar kopen? Bied vanaf 50!
Wim Rijvers (1927-2010) Nederlands Beeldhouwer - bijzonder exemplaar
TechniekSoftcover
Afmetingen25.5 x 25.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Rijvers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Rijvers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Rijvers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Rijvers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Rijvers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Rijvers!

Volg het aanbod kunst van Wim Rijvers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Rijvers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Rijvers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Rijvers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Rijvers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Rijvers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Rijvers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Rijvers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Rijvers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Rijvers?

Kunst kopen van Wim Rijvers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Rijvers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Rijvers. Om meer kans te maken om de Wim Rijvers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Rijvers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.