Yolanda Philippens (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yolanda Philippens
Yolanda Philippens (1956)

Yolanda Philippens (1956)

Kunstenaar

Yolanda PHILIPPENS (Rotterdam 1956)

Opleiding: TeHaTex in Delft en St. Lucas te Kapellen (België).

Yolanda Philippens laat zich bij het vervaardigen van haar werk vooral inspireren door verweerde en vervallen gebouwen en muren en landschap-impressies. Zij laat op het doek de schoonheid van verval zien en laat middels dikke lagen olieverf en gemengde technieken haar doeken spreken.

Het werk van Yolanda Philippens wordt gekenmerkt door een krachtig en intrigerend spel van materie, techniek en abstracte expressie. Men herkent sporen van akkers, bloemenvelden, besneeuwde velden, en bomen. De toeschouwer krijgt de ruimte zijn eigen beeld te ontdekken of te herkennen.

Yolanda Philippens werkt met natuurlijke pigmenten en handgeschept papier. Van 1982 tot 2004 woonde zij in Belgie.

In 1983 exposeerde zij in het Singer museum te Laren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Yolanda Philippens - De verwondering kopen? Bied vanaf 650!
Yolanda Philippens - De verwonderingSchilderij
Geplaatst doorWillemBrink
Eindtijd 17-01-2023 om 22:40
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Yolanda Philippens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yolanda Philippens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yolanda Philippens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yolanda Philippens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yolanda Philippens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yolanda Philippens!

Volg het aanbod kunst van Yolanda Philippens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yolanda Philippens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yolanda Philippens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yolanda Philippens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yolanda Philippens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yolanda Philippens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yolanda Philippens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yolanda Philippens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yolanda Philippens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yolanda Philippens?

Kunst kopen van Yolanda Philippens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yolanda Philippens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yolanda Philippens. Om meer kans te maken om de Yolanda Philippens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yolanda Philippens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.