• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Albert Hemelman (1883-1951)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Albert Hemelman

Albert Hemelman (1883-1951)

Kunstenaar

Albert Hemelman (1883-1951) was een Nederlands graficus, tekenaar, etser, boekbandontwerper en lithograaf.

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Albert Hemelman - Huizen aan kerkplein - Ets kopen? Bied vanaf 25!
Albert Hemelman - Huizen aan kerkplein - Ets

Grafiek na 1900

Geplaatst doorlenteman

Eindtijd03-05-2022 om 19:15

Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen29 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Albert Hemelman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Hemelman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Hemelman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Hemelman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Hemelman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Hemelman!

Volg het aanbod kunst van Albert Hemelman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Hemelman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Hemelman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Hemelman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Hemelman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Hemelman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Hemelman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Hemelman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Hemelman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Hemelman?

Kunst kopen van Albert Hemelman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Hemelman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Hemelman. Om meer kans te maken om de Albert Hemelman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Hemelman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.