Antoon Markus (1870-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antoon Markus
Antoon Markus (1870-1955)

Antoon Markus (1870-1955)

Kunstenaar

Antoon MARKUS (Arnhem, 1870 - Oosterbeek, 1955)

Aangeboden items
3
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
Antoon Markus - bootjes in een rivier kopen? Bied vanaf 100!
Antoon Markus (1870-1955) Nederlands bootjes in een rivier
TechniekPotlood
Afmetingen58 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. 
Antoon Markus - Boerderijen langs de waterkant 1907 kopen? Bied vanaf 45!
Antoon Markus (1870-1955) Nederlands Boerderijen langs de waterkant 1907
TechniekPotlood
Afmetingen43 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Antoon Markus - Lot van drie tekeningen kopen? Bied vanaf 70!
Antoon Markus (1870-1955) Nederlands Lot van drie tekeningen
TechniekPotlood
Afmetingen28 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Antoon Markus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antoon Markus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antoon Markus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antoon Markus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antoon Markus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antoon Markus!

Volg het aanbod kunst van Antoon Markus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antoon Markus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antoon Markus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antoon Markus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antoon Markus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antoon Markus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antoon Markus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antoon Markus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antoon Markus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antoon Markus?

Kunst kopen van Antoon Markus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antoon Markus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antoon Markus. Om meer kans te maken om de Antoon Markus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antoon Markus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.