• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Bettina Lopetro (1965)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Bettina Lopetro

Bettina Lopetro (1965)

Kunstenaar

Bettina LOPETRO

Graficus

Geboren te Haarlem in 1965

Opleiding:

Bettina Lopetro volgde haar opleiding aan de Slade School of Fine Arts, Londen.

Ze woont en werkt in Rotterdam en Londen.

Lopetro zet met vaste hand een kalligrafisch geïnspireerd beeld neer. De primaire beeldsymboliek van oude culturen wordt door haar vertaald naar hedendaagse beelden. In haar vroege werk hanteert Lopetro felle haast fluorescerende kleuren. Haar werk krijgt een signaalfunctie; evenals bij de massamedia is het onmogelijk het beeld te ontwijken, het is direct en confronterend. Het is een parodie op de communicatie van heden, rusteloos en oneindig, zonder duidelijk concentratiepunt, een veelheid aan informatie. Schepen zeilen over woeste zeeën zonder duidelijke koers, een picknickmand verdwijnt in een golf van geweld, abstracte vormen doorkruisen het beeld in alle richtingen; het is een geabstraheerde weergave van de geordende chaos van deze tijd.

Exposities en prijzen:

Cul des Sarts, 4e Exposition de Peint Format du Papier Galleri Gamlebijen, Frederikstad Bleu Blanc Rouge, Limoges Verein für Original Radierung, München Duitsland

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Engels
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Bettina Lopetro - Birds kopen? Bied vanaf 50!
Bettina Lopetro - Birds

Grafiek na 1900

Geplaatst doordorblau

Eindtijd04-12-2021 om 12:00

Jaartal1993
TechniekZeefdruk
Afmetingen103 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Aftersale
Bettina Lopetro - Birds, zeefdruk - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Bettina Lopetro - Birds, zeefdruk - Ingelijst (Groot)

Grafiek na 1900

Geplaatst doornoemezedakunst

Eindtijd13-04-2022 om 20:56

Jaartal1993
TechniekZeefdruk
Afmetingen121 cm x 91 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Bettina Lopetro

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bettina Lopetro? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bettina Lopetro. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bettina Lopetro en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bettina Lopetro te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bettina Lopetro!

Volg het aanbod kunst van Bettina Lopetro te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bettina Lopetro te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bettina Lopetro instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bettina Lopetro kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bettina Lopetro!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bettina Lopetro kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bettina Lopetro en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bettina Lopetro via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bettina Lopetro of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bettina Lopetro?

Kunst kopen van Bettina Lopetro begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bettina Lopetro, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bettina Lopetro. Om meer kans te maken om de Bettina Lopetro te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bettina Lopetro! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.